dilluns, 11 de gener del 2021

TREBALL FINAL DE CURS DE 1ER. BAT

Bones a tots, 
perdoneu per l'error i no penjar abans l'índex del treball.
recordeu que és un treball per parelles , on heu d'escollir l'esport que volgueu i un equip o esportista real o imaginari, haureu de desenvolupar tota la temporada utilitzant els conceptes dels dos blocs treballats al llarg de tot el curs, a continuació us deixo l'índex desenvolupat.

1.- Índex
2.- Introducció (motivacions personals de l'esport que heu escollit, el perque  de l'esport, requeriments físics, tècnics i tàctics. Recordeu que haureu de desglossar en % les diferents capacitats físiques i assignar un% en cada subtipus i tipus segons el vostre parer, evidentment heu de justificar el perque li assigneu aquest%. Per altre banda recordeu que en els esports individuals no hi han requeriments tàctics a priori.
3.- Anàlisi d'un gest tècnic. escollir imatge d'un gest tècnic i analitzar-lo com un sistema de palanques, marcar articulacions , unir-les i identificar-ne el moviment, després buscar la musculatura que hi intervé.
4.- Calendari, Buscar o crear un calendari de competicions, aquest us servirà per saber l'inici i el final del període competitiu.
5.- Planificació d'una temporada, explicació d'una temporada desglossada per períodes, on haureu d'explicar de forma general que hi fareu en cada un d'ells orientan-vos en els apunts del Bloc II.
6.- Un mes d'entrenaments, desenvolupar  tots els entrenaments d'un mes dins el període preparatori o el període competitiu, fent constar objectiu, tasques, parametres, consideracions, explicacions de cadascun d'ells i regir-vos pels principis bàsics de la teoria de l'entrenament.
7.- Altres, voluntàri, tota aquella informació que trobeu i que cregueu que podeu aprofitar i que considereu interessant us pot aportar fins a un punt extra a la nota final-.
8.- Valoració  del treball, valoració constructiva del treball de final de curs.
9.- Valoració del curs, valoració constructiva de tots els aspectes del curs.
10.- Bibliografia, segons pautes marcades a l'inici de curs.


, ens veiem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROVES DE CONTROL III: TEST DE VELOCITAT

Ja estem acabant les proves de control de les capacitats físiques bàsiques a tots els cursos de l'ESO, amb alguns ja hem començat el tes...